Radio Simplu

VIDEO | Jador se pregătește să devină tătic! Ipostaza în care a fost surprins artistul l-a dat de gol!

Imagini de senzație fac furori pe internet: Jador, cu un bebe în brațe! Se pregătește artistul să devină tătic?

Jador face senzație pe internet! Dacă până acum femeile erau date pe spate de frumusețea, corpul sau zâmbetul cântărețului, Jador a postat un videoclip care le va lăsa cu gura căsacată pe fanele lui.

Imaginile îl surprind pe Jador cu doi copii, dintre care unul este chiar bebeluș! Artistul vorbește cu o fetiță, pe o voce extrem de calmă (semn că se pricepe la copii) și îi explică că băieții nu poartă cercei, de aceea nici Matei (micuțul bebe pe care îl ține în brațe) nu are.

Atât bebele cât și fetița par că se simt extrem de relaxați în prezența cântărețului, ceea ce este, din nou, un semn că Jador are lipici și la cei mici!

Deși s-a speculat mult pe internet dacă Jador este sau nu într-o relație cu Ella, dacă s-a întors cumva la fosta lui sau dacă există o „norocoasă” care i-a furat inima, artistul a rămas destul de tăcut cu privire la toate zvonurile, axându-se cât de mult poate pe carieră. Și îi merge bine!

La începutul anului, artistul și-a cumpărat un alt Bentley și le-a prezentat fanilor autoturismul într-un vlog. Acum, însă, acesta a decis să își schimbe din nou mașina și a făcut o achiziție pe cinste, căci mașina este incrediblă.

Jador este numărul 1 în trending cu fiecare piesă pe care o lansează, talentul lui fiind apreciat de milioane de români, care îi ascultă piesele pe repeat. Astfel, putem spune că își permite să își schimbe bolidul de câte ori își dorește, indiferent de părerile răutăcioșilor.

În urmă cu câteva luni, Jador îi prezenta mamei lui vechiul bolid, tot un Bentley, iar mama lui nu a fost prea încântată de achiziția artistului. Cu toate astea, femeia a fost curioasă să îi vadă mașina, iar Jador s-a amuzat copios în vlog și fanii au avut doar comentarii pozitive la adresa artistului a cărei voce este extrem de apreciată.