Radio Simplu

Locuri speciale pe care le poți vizita cu o mașină de închiriat

Locuri speciale pe care le poți vizita cu o mașină de închiriat

Oricât de mult ne-ar plăcea locul nostru de muncă, la un moment dat se simte nevoia unei bine meritate vacanțe. Ai nevoie de câteva zile de deconectare, iar țara noastră este una care chiar se merită să fie vizitată. Înainte de a plănui un concediu petrecut în afara granițelor țării, oferă-ți șansa ca, măcar de cateva ori pe an, două – trei zile să le petreci în locurile frumoase de la noi din țară.

Planifică totul pentru o vacanță reușită

Dacă alegi să mergi în concediu alături de copii, trebuie să știi că ai nevoie de o foarte bună planificare a acestor zile de evadare. Ai nevoie să te simți relaxat, să nu umbli mult până să găsești cea mai bună opțiune de cazare sau ce atracții turistice se merită vizitate. Și, printre pregătirile pe care le faci cu acest prilej, îți recomandăm ceva: renunță la ideea de a folosi propria mașină ci optează pentru închirierea unui astfel de mijloc de transport. Și, dacă tot am făcut această paranteză, ne facem datoria să îți sugerăm și Rent a car Premier dacă vrei să ai parte de cea mai frumoasă experiență, mai ales că până acum nu ai mai procedat așa.

De ce să aleg varianta închirierii unei mașini?

Este atât de simplu, încât și un copil ar ști ce să răspundă la această întrebare. Fiind vorba despre o vacanță alături de cei mici, știi și tu că este nevoie de o multe lucruri de care aceștia ar putea avea nevoie. Nu mai este nevoie să vă deplasați cu două mașini sau să mergeți pe undeva, aproape, pentru a nu fi nevoit să pui în bagaje o mulțime de lucruri. În plus, copiii sunt destul de imprevizibili, și nu se știe niciodată când ai nevoie de ceva pentru ei și nu reușești să găsești în acele locuri, iar în bagaje ai omis să iei, din cauza spațiului restrâns. Știi prea bine cum e, nu-i așa? Ei bine, atunci când optezi pentru o mașină de închiriat pentru a merge în concediu, nu te mai confrunți cu acest neajuns. În primul rând pentru că ai de unde alege – flota lor auto fiind una foarte mare, și poți opta inclusiv pentru o familie cu șapte locuri, varianta ideală pentru o familie cu copii.

De asemenea, ești mult mai relaxat în acest fel și reușești să te bucuri de frumusețea locurilor, dar și de clipele petrecute alături de cei dragi. Vei simți cu adevărat ce înseamnă frumusețea unei vacanțe în țară, alături de cei dragi, vei descoperi frumusețile locurilor și împreună veți crea amintiti de neuitat pentru o viață întreagă. Acum, dacă nu ai prea multe idei despre locurile unde ai putea să mergi, avem noi câteva sugestii pentru tine.

Podul lui Dumnezeu (județul Mehedinți)

Este una dintre frumusețile României pe care nu ai voie să le ratezi. Mai este recunoscut și ca fiind singurul pasaj rutier natural funcțional de pe teritoriul țării noastre. În plus, ocupă un binemeritat loc 2 în Europa în ceea ce privește podurile naturale. Are o lungime de 30 de metri, se înalță până la 22 de metri, iar peisajele care ți se înfățișează înaintea locurilor te lasă fără cuvinte. Se cuvine să ajungi aici și pentru a afla și legenda locului, și mai ales de unde își trage acest nume atât de pitoresc.

Complexul Harmonie Predeal (județul Brașov)

Ai putea afirma că nu vrei pe aici, că este multă aglomerație, este una dintre cele mai vizitate stațiuni montane de la noi din țară și nu mai are cu ce să te surprindă. De fapt, trebuie să știi că avem de a face cu un loc cu totul unic, un complex alcătuit din mai multe case în copac și vile, care îți oferă priveliști unice. Cei mici vor adora ideea de a locui într-un copac, fiind pentru ei o adevărată aventură. De asemenea, locația este excelentă și pentru o escapadă romantică alături de partener. Ce părere ai de sugestia noastră?

Satul Viscri (județul Brașov)

Dacă aceste locuri au fost suficient de frumoase pentru actualul Rege al Marii Britanii, cu siguranță nici tu nu ai ce să le reproșezi, nu crezi? Într-adevăr, în momentul în care ajungi în acest sat, care ține de comuna Bunești, simți că ai pătruns parcă într-o lume cu totul aparte. Este amplasat pe drumul care leagă Brașovul de Sighișoara, iar frumusețea locurilor te lasă fără cuvinte. Nu știi ce să admiri mai întâi, peisajele care par desprinse din altă lume, biserica fortificată săsească sau casele tradiționale transilvănene. Este un loc din România în care fiecare dintre noi ar trebui să ajungem măcar o dată, și de aceea ți-l recomandăm și ție. În plus, nici nu este foarte dificil de ajuns aici, cu atât mai mult cu cât ai pornit la drum cu o mașină închiriată.

Cascada Cailor din Munții Rodnei (județul Maramureș)

Cum ar fi putut să lipsească din lista noastră de recomandări tocmai Maramureșul? Deși este o locație ceva mai îndepărtată de Capitală, tot te poți descurca să ajungi ușor prin aceste meleaguri. Și în momentul în care ai oprit motorul, chiar ai satisfacția că ai reușit să ajungi într-un loc special, iar căderea de apă te lasă fără cuvinte. Oamenii locului sunt foarte primitori și te vei simți ca într-o mare familie. Nu rata această șansă, pentru că ai posibilitatea să îți cunoști mai bine țara și oamenii frumoși la trup și la suflet care locuiesc în ea.