Radio Simplu

Nuntă de vis pentru Roxana Hulpe. Au apărut primele imagini cu elefantul care a luat ochii tuturor nuntașilor

GALERIE FOTO (8)

Într-o atmosferă plină de emoție și bucurie, Roxana Hulpe, cunoscută pentru prezența sa fermecătoare în lumea televiziunii, și-a unit destinul cu partenerul ei într-o ceremonie religioasă de neuitat. Evenimentul a avut loc la doi ani după ce Roxana a spus marele „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Nunta a fost un prilej de sărbătoare grandioasă, la care au participat numeroase vedete și personalități din showbiz-ul românesc. Prezența vedetelor, atmosfera de vis și interpretarea de excepție a Deliei Matache au transformat această zi într-o adevărată sărbătoare a iubirii.

Roxana Hulpe, o mireasă strălucitoare

Însoțită de tatăl ei mândru, Roxana a pășit spre altar într-o rochie albă în stil sirenă, cu umerii goi și corset, completată de un buchet de flori albe care a subliniat eleganța și rafinamentul miresei. Tatăl Roxanei, care a avut un rol special în ceremonie, a fost vizibil emoționat în timp ce și-a condus fiica la altar, fiind același preot care a botezat-o pe Roxana și pe fiica sa, Zora.

Cununia religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți, printre care și Ionuț, un prieten de familie și fost coleg de liceu al Roxanei. Prezența lui a adăugat un element personal și emoționant ceremoniei, subliniind legăturile profunde de prietenie și familie. Roxana și partenerul ei și-au rostit jurămintele în fața lui Dumnezeu, moment care a fost cu adevărat de neuitat.

Delia Matache, invitată specială

Nunta Roxanei Hulpe a fost o adevărată reuniune a vedetelor, printre invitați numărându-se nume sonore din lumea televiziunii și muzicii. Nașa, Andreea Ibacka, a atras toate privirile într-o rochie spectaculoasă, emanând eleganță și stil. Printre cei prezenți s-au numărat și alte personalități de top, contribuind la strălucirea și fastul evenimentului.

Atmosfera nunții a fost întreținută de nimeni alta decât Delia Matache, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Delia a adus un plus de magie și emoție serii cu interpretările sale de excepție, reușind să transforme nunta într-un eveniment memorabil pentru toți cei prezenți.

O seară plină de surprize

Evenimentul nu a fost lipsit de momente surpriză și momente emoționante. De la dansul mirilor până la toasturile pline de iubire și recunoștință, fiecare clipă a nunții a fost planificată cu grijă pentru a reflecta dragostea și respectul dintre Roxana și partenerul ei. Invitații au avut parte de o seară de neuitat, plină de bucurie și voie bună.

Decorul nunții a fost de asemenea unul de poveste, cu aranjamente florale rafinate și detalii care au transformat locul într-un tărâm de vis. Fiecare colț al locației a fost decorat cu grijă, reflectând personalitatea și gusturile rafinate ale Roxanei. Invitații s-au putut bucura de un peisaj de basm, creat special pentru această ocazie unică.

Începe un nou capitol

Nunta Roxanei Hulpe a fost nu doar un eveniment fastuos, ci și o celebrare a dragostei și unității familiei. Prezența fiicei lor, Zora, a adăugat un plus de emoție și bucurie evenimentului, amintindu-le tuturor de importanța familiei și a iubirii necondiționate. Roxana și partenerul ei au demonstrat că, indiferent de succesul profesional, familia rămâne cel mai prețios dar.

Ceremonia religioasă și petrecerea de după au marcat începutul unui nou capitol pentru Roxana Hulpe și partenerul ei. Cu planuri mari pentru viitor și o familie iubitoare alături, cei doi pornesc pe un drum presărat cu iubire, încredere și respect reciproc. În această nouă etapă a vieții lor, Roxana continuă să strălucească atât pe plan personal, cât și profesional.