Radio Simplu

Anca Sigartău, apariție surprinzătoare. Cum s-a îmbrăcat nașa la nunta lui Vlad Gherman

GALERIE FOTO (4)

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios într-o ceremonie emoționantă, marcând o zi specială în viața lor. După luni de pregătiri intense, actorii au rostit marele „Da” în fața altarului, sub privirile emoționate ale celor dragi. Evenimentul a fost unul deosebit, plin de eleganță și rafinament, iar ținutele lor spectaculoase au atras toate privirile. Ceremonia religioasă a fost organizată într-o locație de lux, unde invitații au fost tratați cu cea mai mare grijă. Alături de fericitul cuplu au fost familiile lor, colegii de breaslă și prietenii apropiați, creând o atmosferă de sărbătoare autentică. Oana Moșneagu și Vlad Gherman, nuntă de poveste Oana a strălucit într-o rochie de mireasă splendidă, care i-a scos în evidență formele atrăgătoare și eleganța naturală. Vlad, la rândul său, a purtat un costum perfect croit, care i-a subliniat stilul și farmecul. Împreună, cei doi au format un cuplu de poveste, emanând fericire și iubire în fiecare moment al evenimentului.

Nunta a fost organizată cu o temă specială: „Visul unei nopți de vară”. Evenimentul a fost gândit în cele mai mici detalii de Ivona Nenu și a avut loc la Orangeria Iris, o locație de vis situată în inima unei păduri. Aceasta este aceeași locație unde Smiley și Gina Pistol și-au organizat nunta, adăugând o notă de exclusivitate și rafinament evenimentului. Cu o prezență de aproape 160 de invitați, nunta a fost un adevărat succes. Invitații au dansat până dimineața alături de cei doi miri, care nu au putut ascunde emoțiile și fericirea. Nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele, au fost prezenți pentru a le oferi sprijinul și binecuvântarea lor. Anca Sigartău, apariție uluitoare Anca Sigartău a avut o apariție elegantă și rafinată la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman.

Nașa cuplului a ales o ținută sofisticată care a atras privirile tuturor invitaților. Anca a purtat o rochie lungă, de o nuanță subtilă și elegantă, care i-a pus în evidență silueta. Rochia era realizată dintr-un material fin și avea detalii delicate. Culoarea rochiei era aleasă astfel încât să se potrivească perfect cu tematica nunții și în același timp să îi confere un aer regal. Pantofii au fost, de asemenea, aleși cu atenție care să se potrivească cu rochia, asigurându-se astfel că întregul ansamblu vestimentar este armonios și elegant. Anca Sigartău a strălucit la nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman, alegând o ținută care a combinat perfect eleganța, rafinamentul și subtilitatea, reușind să impresioneze și să completeze atmosfera de poveste a evenimentului.

Momentul „DA” și bucuria împărtășită Ceremonia religioasă a fost marcată de momente pline de emoție. Oana și Vlad au pășit la altar în aplauzele invitaților și au rostit jurămintele cu ochii plini de lacrimi de bucurie. Acest moment special a fost imortalizat în numeroase fotografii și videoclipuri, pe care cuplul le-a împărtășit cu fanii lor de pe rețelele sociale. Pregătirile pentru nuntă au fost intense și meticuloase. Oana și Vlad au petrecut luni de zile planificând fiecare detaliu pentru a se asigura că totul va fi perfect. De la alegerea locației până la decoruri și meniuri, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

Cei doi au dorit ca evenimentul să fie o reflectare a iubirii lor și a personalităților lor vibrante. Petrecerea de după ceremonia religioasă a fost la fel de spectaculoasă. Invitații s-au bucurat de muzică, dans și mâncare delicioasă, într-o atmosferă plină de veselie și voie bună. Oana și Vlad au fost în centrul atenției, radiind de fericire și împărtășind momente speciale cu toți cei prezenți. O poveste de dragoste ca-n filme Povestea de dragoste dintre Oana și Vlad este una demnă de un scenariu de film.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Adela”, iar chimia dintre ei a fost evidentă încă de la început. Relația lor a evoluat rapid, iar în scurt timp au devenit un cuplu îndrăgit în showbiz-ul românesc. Cererea în căsătorie a fost un moment de neuitat, iar nunta a fost apogeul acestei povești de iubire. Acum, după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, Oana și Vlad privesc cu încredere și speranță către viitor. Plănuiesc să își construiască o viață de familie fericită, bazată pe iubire, respect și încredere reciprocă. Cei doi sunt hotărâți să își urmeze visurile și să se susțină reciproc în toate proiectele și provocările care vor urma. Nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a fost un eveniment de vis, care a adus laolaltă prieteni, familie și colegi de breaslă într-o celebrare a iubirii lor. Ceremonia religioasă și petrecerea de după au fost organizate cu multă atenție la detalii, reflectând personalitatea și stilul celor doi miri. Oana și Vlad au demonstrat încă o dată cât de puternică și frumoasă este dragostea lor, oferindu-ne tuturor un exemplu de iubire adevărată.