Radio Simplu

Vulpița Veronica s-a angajat! Este hotărâtă să-l facă pe Viorel să uite de filmările în care apărea cu amantul și să se mute definitiv la București

Vulpița Veronica și soțul ei, Viorel, sunt două dintre cele mai controversate cupluri din România, în acest moment. Tânăra din Blăgești a ajuns pentru prima dată în atenția preseia tunci când a minșit că a fost abuzată de mai mulți tineri pentru a ascunde infidelitatea de soțul ei. De aici până la celebritate nu a fost decât un pas pentru tânăra mămică și pentru partenerul ei de viață.

De când au apărut prima dată la televizor, Vulpița Veronica și Viorel au reușit să atragă publicul din România. Sunt blamați, criticați și jigniți de multe ori, dar asta nu îi face să renunțe la aparițiile la televizor. Fac dezvăluiri uluitoare despre viața lor, plâng în fața camerelor de luat vederi și își aruncă reproșuri și cuvinte jignitoare în direct, dar continuă să rămână un cuplu și să șocheze publicul din România.

Vulpița Veronica, filmată cu amantul, în timp ce era căsătorită cu Viorel
Filmări compromițătoare cu Vulpița Veronica în ipostaze care nu îi fac deloc cinste unei femei căsătorite și cu un copil acasă au ajuns pe internet. Nici asta nu a făcut-o pe tânăra din Blăgești să renunțe la celebritate, ci a continuat să apară la televizor și după ce toată lumea a vizionat scenele în care ea îl înșela pe Viorel. Și-a recunoscut greșeala, i-a criticat dur pe cei care au filmat-p și care au făcut totul public și a continuat să-și vadă de viață alături de Viorel.

Deși a fost afectat atunci când a aflat de o altă escapadaă amoroasă a soției lui, Viorel a decis să rămână în continuare alături de Vulpița Veronica. Acum, Vulpița Veronica face tot posibilul să-i arate bărbatului că merită încrederea lui și își dorește să rămână în București.

Vulpița Veronica s-a angajat, de probă, la București
După ce a cunoscut celebritatea la București, Vulpița Veronica nu-și dorește să se întoarcă acas, la Blăgești, în satul din Vaslui în care și-a trăit cea mai mare parte din viață. E hotărâtă să-și găsească un rost în Capitală și chiar s-a angajat, de probă. Tânăra mămică s=a apucat de făcut cafea iar primul ei client a fost chiar Viorel.