Radio Simplu

FOTO Reacția lui Gigi Becali când a văzut-o dezbrăcată pe Anamaria Prodan: „Mai vede poza și pe WhatsApp și asta îmi spune”

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea în ultima perioadă cu pozele nud pe care le publică pe contul ei de Instagram. Unul dintre oamenii care s-au arătat șocați a fost Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Omul de afaceri a sfătuit-o în dese rânduri pe sexy- impresară să renunțe la publicarea acestor poze, însă fără succes. Anamaria Prodan a povestit cum a reacționat Gigi Becali după ultimele imagini postate.

„Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita». Mai vede poza și pe WhatsApp și îmi spune că nu e bine ce fac.

În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

 

View this post on Instagram

 

#summer ❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on