Radio Simplu

Jurata de la „Te cunosc de undeva” și-a dat „ex”-ul în judecată. Motivul este…

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în 2004, iar, de atunci, jurata de la ”Te cunosc de undeva” nu s-a mai căsătorit. A avut doar grija copiilor, o fată și un băiat, care au rămas la ea după despărțire. O lungă perioadă, totul ar fi mers cum trebuie, dar… Ar fi apărut nereguli cu pensia alimentară, așa că Ozana l-a dat pe tatăl copiilor ei în judecată. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Aproximativ 16 ani au trecut de când Ozana Barabancea i-a spus soțului ”Pa”, după ce l-ar fi prins, în pat, cu prietena ei cea mai bună! Iar, de atunci, jurata de la ”Te cunosc de undeva” își ”construiește” viața așa cum vrea ea. A spus-o, ceva mai târziu: țelul ei a fost să-și crească și să-și educe copiii, care atunci când s-a produs ruptura conjugală erau micuți! Gloria avea doar un an, iar fratele ei, Andrew, cu trei mai mult. Au trecut ceva ani de atunci, iar copilașii de odinioară sunt gata să-și ia viața în piept. Ozana (51 de ani) s-ar fi supărat însă! Pe fostul soț. Se pare că s-a întâmplat ceva cu pensia alimentară, din moment ce tocmai acesta e motivul pentru care vedeta l-a dat în judecată.

Și este vorba despre fata de 17 ani, care, conform legii, trebuie să primească banii încă un an de la tatăl ei. După toate aparențele, calea amiabilă a eșuat. Așa a fost să fie, iar Ozana Barabancea merge drept, fără ezitări, în fața magistraților. Doar că pandemia a prins-o, ușor, pe picior greșit, astfel că mai multe termene s-au amânat, atunci când starea de urgență a fost impusă în România. Acum, s-a dat liber la procese, iar Ozana Barabancea, prin avocatul ei, își pregătește „atacul”. Pe 18 septembrie este următorul termen, dată pe care vedeta și-ar dori-o, probabil, ca fiind ultima la tribunal, cu o sentință favorabilă.

Ozana Barabancea trăiește doar pentru copiii ei

Ozana Barabancea s-a dedicat total creșterii celor doi copii. Gloria, fiica ei, a ajuns la vârsta de 17 ani, iar Andrew, fiul, împlinește 20 ani la sfârșitul acestui an. Ozana e mândră de ceea ce a realizat în viață.

„Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să rămâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, erau cuvintele emoționante ale Ozanei Barabancea, în urmă cu mai mulți ani.

Ozana Barabancea alături de cei doi copii ai ei, Andrew și Gloria
Ozana a ”refuzat” un alt bărbat în viața ei, după despărțirea de soț. A și spus-o, fără perdea: „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”

Episodul halucinant: cum și-ar fi prins soțul în „flagrant”

Ozana Barabancea avea să fie protagonista unei povești sentimentale uluitoare, sfârșită printr-un episod greu de imaginat chiar și în filme. Îl prinsese în ”ofsaid” pe soțul ei, pianistul Sorin Terinte, dar l-a iertat de fiecare dată. De dragul copiilor. Dar lovitura avea s-o primească de la Violeta, prietena ei. Aventura a fost descoperită chiar de artistă, care i-a surprins în pat. „Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, a fost mărturisirea Ozanei, cu mult timp în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.