Radio Simplu

Victor Slav și fiica lui au același semn din naștere! Ce-a mai dezvăluit fostul soț al Biancăi Drăgușanu despre Sofia

Victor Slav se alătură taților cărora fiicele le seamănă ca două picături de apă, copiindu-le toate trăsăturile. În afară de asemănarea evidentă, Victor și Sofia au același semn din naștere.

Dacă în primele zile de viață Sofia părea că moștenește din trăsăturile mamei sale, Bianca Drăgușanu, după prima săptămână era mai mult decât evident că se transformă în copia fidelă a lui Victor Slav. Cei doi nu numai că au aceleași trăsături, dar micuța a moștenit de la Victor și semnul de naștere! „Îți zic ceva în exclusivitate. Eu am un semn din naștere, iar fetița mea îl are fix pe spate.

Același semn. Semănăm, da”, ne-a povestit Victor, mărturisindu-ne că singura lui părere de rău în ce-o privește pe micuță e că nu a făcut-o mai devreme. „Este fantastică. Sunt pregătit pentru următoarele etape ale ei. Ceea ce îmi pare rău este că nu am avut-o mai devreme, adică să fi fost mai tânăr. Dar o să ochesc cu pușca și la 50 de ani, nu-i problemă. Mă antrenez de acum”, ne-a mai spus Victor în glumă, făcând, desigur, referire la perioada când fata lui va începe să iasă cu băieți…