Radio Simplu

Mama lui Florin Pastrama o face PRAF pe Brigitte: „Pai aia e nora pentru mine?! Eu am crezut ca o ia pe Otniela!” Reactia lui Florin o va supara rau pe Brigitte! VIDEO

Brigitte a stabilit deja detaliile nuntii cu Florin Pastrama dar mama ei nu o suporta deloc si spera ca alegerea lui Florin sa fie cu totul alta.

Mama lui Florin Pastrama o face praf pe Brigitte: „Aia e nora pentru mine?” Concurentii din FERMA au avut parte de o surpriza atunci cand s-au trezit vizitati de membrii familiei lor fara sa se astepte.

Dupa saptamani intregi in care nu si-au vazut si nici nu au vorbit cu membrii familiei lor toti concurentii au fost efectiv in al 9-lea cer atunci cand s-au reunit cu o parte din familiile lor.
Printre cei mai surprinsi au fost Catalin Zmarandescu si Florin Pastrama care in momentul in care membrii familiilor au intrat in curte erau langa casa si faceau curatenie.Zmarandecu efectiv a luat-o la fuga spre sotia lor care a venit in vizita cu bebelusul iar Pastrama a ramas blocat si stupefiat atunci cand a vazut ca mama lui intra pe poarta fermei. Imediat atmosfera s-a destins si toata lumea a inceput sa faca glume si sa se simta bine.

Ceea ce nu a fost deloc bine penru Brigitte care probabil de acasa din fata televizorului va avea o surprinza cand o sa vada ce a spus mama lui Florin Pastrama despre ea. Viitoarea ei soacra nu este deloc impresionata de Brigitte si spera ca fiul ei sa o ceara la finalul competitie pe Otniela care este mult mai tanara si mai „potrivita” pentru el.

Chiar inainte ca „soacra” lui Brigitte sa faca aceasta remarca Florin a simtit nevoie sa faca o gluma si i-a prezentat-o pe Otniela mamei sale drept viitoare nora. Otniela a fost destul de stanjenita pentru ca si ea era insotita de tatal ei.