Radio Simplu

Anamaria Prodan este în doliu: „Adio, om frumos și bun”

Anamaria Prodan trece prin clipe cumplite, după ce a pierdut o persoană extrem de apropiată.

Anamaria Prodan deplânge pierderea fostului acționar de la Dinamo. Florian Walter a murit aseară, în urma unui atac vascular.
Pe omul de afaceri și pe Anamaria îi leagă o veche prietenie, mai ales că impresara a avut contracte cu mai mulți jucători de la echipa Dinamo.

Fiica Ionelei Prodan a transmis un mesaj de condoleanțe la scurt timp după ce a aflat că Florian Walter nu mai este.La doar câteva zile după ce a suferit un atac cerebral,
Florian Walter, fostul acționar de la Dinamo, s-a stins din viață, la numai 56 de ani. Cel care a fost investitor la Dinamo, Petrolul și Universitatea Cluj se afla în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca din București, iar duminică s-a stins din viață în jurul orei 22.00.
Omul de afaceri suferise joi un atac cerebral, iar vineri suferise o intervenție chirurgicală. Din acel moment, până în momentul decesului, Florian Walter se afla în comă.

Omul de afaceri a suferit un infarct în anul 2015

Nu era pentru prima dată când acesta are probleme grave de sănătate. În 2015, Florian Walter a suferit un infarct, în timp ce se afla în Dubai. Între timp, fusese dat în urmărire internaţională si acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani. În 2016 a fost adus cu escortă în ţară şi încarcerat. Afaceristul a ieșit apoi din închisoare și de atunci se află sub control judiciar. Pe 11 iunie, Walter avea termen la Tribunalul Cluj în procesul în care era acuza de constituire de grup infracțional. Florian Walter este fost patron la U Cluj şi fost acţionar la Dinamo.

Loading...