Radio Simplu

Drama Ancăi Serea. Primul soț i-a murit în brațe după o luptă cu o boală nemiloasă

Unii o știu din postura de știristă TV, alții drept ”mama-eroină”, mai ales că de curând a anunțat că este însărcinată cu al șaselea copil. O fetiță se pregătește să vină pe lume pentru a întregi formula în casa Serea-Sînă. Puțini știu, însă, că înainte să-l cunoască pe actualul soț, artistul Adrian Sînă, vedeta a trăit o adevărată dramă, primul soț murindu-i în brațe.

Drama Ancăi Serea. Bărbatul pe care nu-l va uita niciodată

Deși e fericită lângă actualul soț, căreia i-a dăruit trei copii, iar al patrulea e pe drum, Anca Serea nu o să-l uite niciodată pe primul ei soț, cel care a pierit din cauza unei boli nemiloase. Vedeta a fost căsătorită, anterior, cu omul de afaceri Filip Poplingher. Primii lor ani de căsătorie au fost nespus de frumoși, îndrăgostindu-se la o vârstă fragedă și devenind părinți a doi copii: David și Sarah.

Vedeta a găsit puterea să vorbească despre primul ei soț acum câțiva ani, pe când concura la ”Uite cine dansează”: ”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”.

Drama Ancăi Serea. Trei ani s-a luptat cu leucemia

Tot vedeta TV a fost cea care a povestit că boala nemiloasă n-a dat semne concrete înainte și nici nu s-a arătat la analize: ”Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”.

Din nefericire, în ciuda faptului că Filip a urmat tratament de specialitate în America și India, acesta a pierdut lupta cu leucemia în 2010, lăsând în urmă o văduvă îndurerată și doi copii minori.