Radio Simplu

Noi detalii despre ultimul ”divorț” din showbiz. Ce s-a întâmplat în realitate între prezentatoarea TV Paula Chirilă și ”puiuțul” ei

Actrița și prezentatoarea TV Paula Chirilă e din nou singură. Paula a căutat să-și vindece rănile sufletești la psiholog după despărțirea de tatăl fetiței ei, actorul Marius Aciu.La aproape un an de la despărțire, își găsise alinarea alături de un bărbat din Buzău, cu 16 ani mai tânăr. Relația lor s-a terminat și tânărul și-a găsit altă iubită.

După o căsnicie de 12 ani, la distanță, Paula Chirilă a trăit o nouă idilă respectând rețeta cu naveta. Asta aflam în urmă cu șase luni, când frumoasa actriță părea că învinsese depresia și se reîndrăgostise. Extrem de discretă cu viața amoroasă, Paula mărturisea că în viața ei a apărut din nou soarele.

”Știi cum e, povestea e foarte la început, îmi place să păstrez un pic de mister, s-o lași să se coacă pentru că nu toți oamenii sunt obișnuiți cu viața asta în atenția presei. N-aș vrea să pun pe nimeni într-o postură neplăcută, să dau cu nume, adresă, CNP, și apoi să văd că e tulburat. Sunt fericită!
– Eu voiam să știu dacă ești îndrăgostită…
– Măi, vrei să știi prea multe, lasă-mă”, spunea Paula Chirilă.

Loading...