Radio Simplu

Amalia Năstase a reușit performanța de a slăbi 12 kilograme într-o lună! Care este secretul ei

Foarte mulți ani s-a chinuit să scape de kilogramele în plus, însă fără succes, de foarte multe ori fiind descurajată de cei din jur. Acum, Amalia Năstase este mai hotărâtă ca niciodată să obțină silueta pe care o avea în urmă cu mai mulți ani, motiv pentru care a început, cu ajutorul specialiștilor, dieta oloproteică.

În urmă cu o lună anunța pe toată lumea că va începe o dietă prin care va renunța la carbohidrați, iar rezultatele sunt deja vizibile. După o lună de regim, Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme, dar lupta ei nu se oprește aici. Vedeta își dorește să slăbească încă 20 de kilograme și a dezvăluit cum arată dieta pe care o ține în prezent, oferind detalii despre preparatele pe care le consumă la fiecare masă.
Amalia Năstase a trecut peste faza de atac în care regimul a fost mult mai drastic, iar acum, vedeta a primit din partea medicului un alt plan alimentar pentru a scăpa de kilogramele rămase.

“Am slăbit 12 kilograme, dar mai am, nu sunt nici măcar pe la jumătate. Am trecut la o dietă mai ușoară decât cea pe care am ținut-o. Mie mi se pare că mănânc prea mult, doctorul mi-a spus că trebuie să mănânc tot ce mi-a spus el, dar mie mi se pare că mănânc prea mult. Nu știu dacă o să mai slăbesc 12 kilograme într-o lună, dar sigur mai am 20 de slăbit. Dimineața mănânc 50 g de prosciutto cu un biscuite de ovăz, după am un măr ca snack, ceea ce este viață pentru că eu o lună de zile nu am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne și pește. Când am mâncat primul măr parcă am mâncat ambrozie. La prânz mănânc 80 g de carne cu 200 g de salată, adică trebuie să ai grijă, ți le măsori o dată și apoi îți dai seama care e cantitatea, nu stai în fiecare zi să măsori. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc, orice pește, fructe de mare (…). Dimineața beau o cafea cu unt de cocos, fără zahăr, poți să pui îndulcitor de ștevie și ce face untul de cocos este că pornește arderile cumva, e o grăsime bună. La cină mănânc ton la conservă, cu 2 biscuiți de ovăz sau am voie și ou, am voie și somon afumat și 200g de legume pe care, câteodată, nu le mai mănânc pentru că m-am săturat din ce am mâncat.”, a spus Amalia Năstase în emisiunea “Vorbește lumea”.