Radio Simplu

Ţi se rupe sufletul! Cristi Manea a anunţat că va avea un copil chiar de pe patul de spital

Veste surprinzătoare în rândul vedetelor din online. Una dintre cele mai iubite și tinere vloggerițe, Irina Deaconescu, a anunțat joi, printr-o fotografie, că poartă în pântece primul său copil. Ea și iubitul ei, Cristi Manea, au 22 de ani și vor deveni părinți în aproximativ două luni, iar anunţul vine într-o perioadă cumplită pentru cuplu.

Manea se află printre jucătorii celor de la CFR Cluj care au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi este, în acest moment, internat în spital pentru tratament. Irina povestea că iubitul său este slăbit şi a avut nevoie să ajungă pe mâna medicilor.

Irina Deaconescu a postat o fotografie pe Instagram joi dimineață, prin care și-a anunțat fanii că este însărcinată cu primul său copil, în șapte luni.

Frumoasa vloggeriță a povestit la Antena Stars prin ce dificultăți a trecut pe parcursul celor șapte luni de sarcină.

”A fost groaznic. Sincer, cred că a fost una dintre cele mai grele perioade din viața mea. Îmi era rău constant. În fiecare zi nu apucam să mănânc și eram foarte îngrijorată, pentru că mi se părea că bebelușul meu nu o să primească tot ce are nevoie prin faptul că nu pot mânca. Mă trezeam cu dureri de cap și stări de amețeală. Nu puteam face nimic”, a povestit blondina.

După primele luni super-dificile, Irina a povestit că totul a revenit la normal în prezent, ba chiar are mai multă energie ca niciodată.

”A fost greu și mi se părea că nu o mai treacă niciodată. Acum a trecut și sunt foarte, foarte bine. Mă simt minunat acum. Chiar am o energie, nu știu de unde vine energia asta. Dar mă trezesc… am chef să fac tot felul de lucruri. M-aș duce pe munte, aș alerga!”, a mai zis ea.