Radio Simplu

Arde tare, frige tare, porumbelu’ de la mare! Andreea Pirui a poftit la porumb fiert, pe plajă

GALERIE FOTO (3)

Andreea Pirui, concurenta de la “Puterea dragostei”, a poftit la porumb fiert, pe litoral, în weekend! Vedetei nu i-a păsat nicio secundă că vânzătorul ambulant care i-a vândut produsul nu purta nici mască, nici mănuși, deși sunem în plină pandemie!

Andreea Pirui, concurenta de la “Puterea dragostei”, a fost în weekend la Mamaia cu o gașcă de prieteni. Blondina a făcut senzație pe plajă, nu doar datorită siluetei de invidiat pe care a pus-o în evidență cu ajutorul unui costum de baie minuscul, cu tanga, sau a tatuajelor de pe trup! Pirui a fost în centrul atenției și pentru că aproape că a “alergat” niste vânzători de porumb fiert la oală pentru că… poftea!

După ce i-a pândit câteva zeci de minute ca să-și facă apariția mai aproape de șezlongul ei, când i-a zărit pe vânzători, Andreea Pirui, s-a “năpustit” la ei, mai exact în cutia lor cu porumb ca să-și aleagă preferatul! Nici bine nu l-a plătit și l-a luat că a și început să molfăie la el, semn că poftea la porumb fiert, nu glumă!

Mai apoi, și-a făcut apariția o altă blondă, lângă ea, și au început împreună să “negocieze” pentru mai multe bucăți de porumb fiert.

Andreea Pirui nu era foarte ușor de recunoscut, asta pentru că avea părul strâns în vârful capului, într-un coc, iar pe chip nu avea pic de machiaj. Totuși, unii fani ai emisiunii “Puterea dragostei”, au recunoscut-o!