Radio Simplu

Unde se află de fapt acum Vulpița? Fanii sunt în șoc!

GALERIE FOTO (2)

Vulpița, vedeta la Blăgești, infectată cu noul coronavirus, așa cum a anunțat chiar Antena 1, a postat un mesaj pentru fanii ei.

Vulpița Veronica de la Blăgești și soțul ei, Viorel Stegaru, invitați permanenți la Acces direct de luni bune, au fost infectați cu noul coronavirus. Infectarea s-a produs, se pare, în timpul deplasării Vulpiței acasă la ea, la Blăgești. Întoarsă la Acces direct, Vulpița a acuzat dureri de rău, iar după efectuarea testului de COVID, vestea a lovit ca un trasnet: Vulpița are coronavirus. Și soțul ei, Viorel Stegaru a avut rezultat pozitiv.

Cei doi se află, în mod normal, în spital. De acolo, Vulpița a transmis un mesaj ”Mulțumesc pentru mesaje. Sunt bine. Nu ma simt rău acum. Viorel e și el bine”, este mesajul postat de Vulpița în dreptul unei poze mai vechi, dar postate în urmă cu o zi.

Dacă poza este clar că e făcută în urmă cu ceva timp, fanii au fost șocați să observe însă altceva.

”Întrebarea e știe că are locația activată și s-a dat de gol ca e la Dambovicioara?”, este un comentariu, care a starnit numeroase reacții. Și asta pentru că înaintea mesajului chiar așa scrie, Dâmbovicioara, zonă unde Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru s-au relaxat cu puțin timp înainte să se infecteze cu noul coronavirus.

Cum au apărut Vulpița și Viorel Stegaru după ce au fost depistați pozitiv pentru coronavirus
Anunțul că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au fost infectați cu COVID-19 a venit ca un fulger pentru producătorii emisiunii. Acuzații dure la adresa Mirelei Vaida și la adresa emisiunii au curs pe internet. După ce testul i-a ieșit negativ, Mirela Vaida s-a întors în postul de prezentatoare, după o pauză de o zi, respectiv vineri, 25 iulie.

Vulpița și Viorel au intervenit și ei în cadrul emisiunii. Aflați acasă, cei doi soți au vorbit despre stările pe care le au și modul cum se pregătesc să plece la spital.

„Suntem în carantină și acum, în câteva ore, 10, 6 ore, o să vină o mașină să ne ducem să facem niște analizare mai amănunțite. Și îmi pun și eu câteva schimburi în geantă, ca să am cu ce să mă schimb acolo”, a declarat Viorel Stegaru