Radio Simplu

Reacția lui Mircea Badea la rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica 2019

Carmen Brumă a avut cea mai spectaculoasă apariție la Gala Unica 2019, o rochie cu spatele gol, extrem de sexy, care a atras toate privirile.

Inspirată din filmul “Marele blond cu un pantof negru”, rochia neagră purtată de Carmen Brumă la Gala Unica este o replică realizată de designerul preferat al vedetei, Luiza Ganea, după rochia originală purtată de actrița Mireille Darc în 1972, care acum se află la Muzeul Luvru.

Așa cum era de așteptat, Carmen a fost în centrul atenției la Gala Unica, cu rochia aceasta spectaculoasă, care se pare că a fost și pe placul partenerului ei, Mircea Badea.

După eveniment, realizatorul TV a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu Carmen în rochia neagră decupată, dar și cu Mireille Darc, în rochia originală, iar mesajul care a însoțit imaginile a fost „A sunat Alain Delon…”

Noi credem că alegerea vestimentară a lui Carmen a fost perfectă pentru această ocazie! “Acum e momentul, nu se poate. Dacă nu o fac acum, când? La pensioară?”, spunea Carmen înainte de a îmbrăca această rochie statement. Mai multe poze cu rochia lui Carmen Brumă de la GALA UNICA 2019 găsești în galeria foto de mai sus!

 

View this post on Instagram

 

A sunat Alain Delon…

A post shared by @ mirceabadeareal on