Radio Simplu

Marile vedete ale muzicii uşoare româneşti, ŞOCATE de schimbarea Ioanei Tufaru! Uite cum a fost îmbrăcată la un eveniment monden! A purtat rochie, balerini noi şi s-a parfumat!

GALERIE FOTO (4)

Ioana Tufaru, curată şi îmbrăcată frumos la un eveniment! Uite imagini cu ea!

La un an şi zece luni de când i-a fost montat inelul gastric, Ioana Tufaru are 95 de kilograme, cu 70 mai puţin decât avea când a făcut intervenţia medicală de pe trei octombrie 2017. „Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 95 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea„, a declarat Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru, curată şi îmbrăcată frumos la un eveniment! A primit o mulţime de complimente de la artişti renumiţi!

De când a slăbit, fiica Andei Călugăreanu este preocupată de aspectul ei. Se vopseşte, poartă bijuterii şi se aranjează mereu înainte de a pleca din casă. Când merge la teatru, un loc care îi aminteşte de copilărie şi, implicit, de mama ei, Ioana are grijă să fie îmbrăcată şi să se comporte exact cum şi-ar fi dorit cea care i-a dat viaţă.

Ei bine, marile vedete ale muzicii uşoare româneşti, printre care şi Angela Similea, au fost plăcut impresionate de schimbarea fiicei Andei Călugăreanu. Prezentă la lansarea a patru albume cu piese semnate de maestrul Marius Ţeicu, Ioana a atras toate privirile.

Îmbrăcată frumos, cu balerini roz, curată şi parfumată, femeia a primit „nota 10” de la artiştii care au cunoscut-o şi au iubit-o pe mama ei.