Radio Simplu

Carmen Brumă, primele declarații după ce a leșinat la gala Unica: „Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”

Carmen Brumă a avut o apariție uluitoare la gala Unica, care i-a lăsat pe toți cu gura cascată, dar un incident neprevăzut i-a stricat bucuria de a-și etala excentrica ținută.

Carmen Brumă a fost una dintre vedetele care au defilat pe covorul roșu de la Gala Unica și a umit prin apariția ei extrem de sexy.

Carmen Brumă, primele declarații după ce a leșinat la gala Unica: „Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”

Vedeta a afișat o ținută excentrică, doar că un moment neprevăzut i-a stricat toată seara. Carmen Brumă a leșinat din cauza oboselii și s-a vehiculat în presă că a fost tranportată de urgență la spital. Carmen a primit îngrijiri de la medicii care au sosit imediat la fața locului și a afirmat că a leșinat din cauza oboselii și a stresului.

În prezent, vedeta se simte mai bine și a făcut primele declarații despre momentul de aseară. ”Sunt bine”! Nu am fost și nu sunt la niciun spital”, a scris Carmen Brumă pe Instagram, pentru a-și liniști fanii.

Carmen Brumă a avut o apariție incendiară în cadrul galei. Vedeta a șocat pe toată lumea cu o rochie neagră, mulată, care lăsa să se vadă aproape jumătate din posterior. Pentru că a fost dur criticată, vedeta a postat un mesaj pe Instagram prin care dă de înțeles că ea nu este afectată de gura lumii.

„Unele alegeri se asuma nu se explica!”, este mesajul postat de Carmen Brumă pe Instagram, la o fotografie din cadrul galei.