Radio Simplu

Moment dificil pentru Carmen Brumă. A ajuns de urgenţă la spital

Moment dificil pentru Carmen Brumă, în această seară, la un eveniment monden din Bucureşti. Vedeta a leşinat şi a ajuns de urgenţă la spital. Carmen Brumă a trecut prin clipe grele în această seară. Deşi s-a pregătit cu mare interes pentru acest moment. A vrut să fie în centrul atenţiei graţie ţinutei pe care a purtat-o, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, asta pentru că vedeta a avut parte de un moment greu.

Chiar dacă atunci când a ajuns era toată un zâmbet, din păcate, vedeta a fost în centrul atenţiei după ce i s-a făcut rău şi a leşinat. Carmen Brumă a luat parte, joi seara, la unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale sfârşitului de an. După ce s-a pregătit intens pentru această gală, Carmen Brumă a ajuns în locul în care se desfăşoară evenimentul. Bucuria nu a durat prea mult timp, pentru că i s-a făcut rău. Carmen Brumă a leşinat. A fost ajutată de cei de lângă ea să se aşeze până când ambulanţa a sosit la faţa locului. Carmen Brumă a ajuns de urgenţă la spital, acolo unde a fost supusă unui control.

Potrivit sursei citată, înainte de a fi luată cu ambulanţa, Carmen Brumă a oferit câteva detalii despre starea sa, spunând că s-a simţit foarte slăbită, precizând că stresul din ultima perioadă şi-a spus cuvântul
Din fericire, primele veşti despre Carmen Brumă, după ce a ajuns la spital, sunt îmbucurătoare. Medicii transmiţând că vedeta se simte bine.