Radio Simplu

Profit de 3,6 milioane lei pentru blocurile familiei Halep de la Mamaia! Simona începe să facă bani și din afaceri

GALERIE FOTO (2)

Investițiile Simonei Halep încep să aibă rezultate. Afacerea cu blocuri de pe malul mării este în profit după trei ani.

Familia Simonei Halep a investit într-un bloc situat în nordul stațiunii Mamaia, aproape de Năvodari. Construcția acestuia a început în 2016, iar anul trecut a fost dat în folosință. În primăvara acestui an, s-a început construcția celui de-al doilea bloc, care s-ar putea finaliza până la începutul lui 2020.

Firma care ridică mini-cartierul situat aproape de plajă îl are ca asociat pe fratele Simonei Halep. Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, sociaetatea a trecut anul trecut pe profit, iar acesta este unul destul de consistent: 3,6 milioane lei. Firma a avut o cifră de afaceri de 7,1 milioane lei și datorii de 7,4 milioane lei, însă acest lucru n-ar trebui să îngrijoreze ținând cont că s-a trecut la constrcuția celui de-al doilea bloc. Firma este una bine capitalizată – 3,6 milioane lei și are active circulante de 5,6 milioane lei.

Anul trecut, firma familiei Halep a avut pierderi de 55.400 lei la o cifră de afaceri de 168.720 lei. În prezent, firma are doi angajați.

Simona Halep joacă în acest moment la Rolland Garros, unde ar putea să-și adjudece 2,3 milioane euro dacă va reuși să repete performanța de anul trecut și să câștige turneul.