Radio Simplu

Declarația pe care Andreea Marin nu a mai făcut-o. „Iubesc asumat din toate punctele de vedere”

Fosta zână a surprizelor a făcut declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent. Vedeta a afirmat că face o echipă foarte bună alături de actualul ei iubit.

„Sunt o femeie cu experienţă de viaţă, sunt trecută prin multe… Nu vreau să mai depind de un om şi nici nu cred că am făcut-o vreodată. Am fost un om pe picioarele mele chiar dacă dragostea ne transformă şi ne face uneori să pierdem calea pe care am gândit-o, însă acum am 44 de ani, nu mai sunt un copil.

Iubesc asumat din toate punctele de vedere şi cred că facem o echipă bună eu şi Adrian, partenerul meu de viaţă”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars. Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România.

Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Andreea Marin, a povestit că a avut momente în care rămânea fără bani de a o lună la alta.

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite apariții din showbiz. Este admirată de toată lumea, mai ales pentru implicarea ei în diverse campanii umanitare. Nu întotdeauna lucrurile au stat așa, iar vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din trecutul ei.

În trecut, Andreea Marin mergea la job cu taxiul, pentru că purta pantofi cu toc, nu avea haine scumpe și chiar rămânea fără niciun leu, de la o lună la alta.