Radio Simplu

Nuntă mare la palatul monegasc. Prințesa „răzvrătită” de la Monaco s-a căsătorit!

GALERIE FOTO (2)

A trăit fără margini ori restricții! Deși prin vene îi curge sânge albastru și e descendenta directă a Prințesei Grace Kelly și a Prințului Rainier, Charlotte Casiraghi n-a ținut cont nicicând de rigorile de la Palat. Acum a ajuns la altar cu tatăl bebelușului ei nr. 2!

N-a avut una dintre acele vieți trăite în puf. De fapt, pentru o prințesă, Charlotte Casiraghi a avut o viață destul de tumultuoasă, nelipsită de suișuri și coborâșuri. A trecut printr-o relație eșuată cu actorul Gal Elmaleh, cu care are și un băiețel. După doar patru ani și jumătate de relație, cei doi își asumau despărțirea și anunțau că o vor lua pe căi diferite în viață, însă că vor veghea asupra fiului lor, Raphael. Acesta din urmă era exclus din linia de succesiune la tronul monegasc din cauza faptului că părinții lui nu fuseseră căsătoriți.

Din fericire, la câțiva ani de la acest eșec amoros, Charlotte Casiraghi găsea fericirea din nou. De data aceasta, în brațele lui Dimitri Rassam, fiul marii actrițe franceze Carole Bouquet. Și când toată lumea credea că lucrurile o să se așeze frumos în viața prințesei, Charlotte și Rassam anunțau că vor fi părinți și că va urma, în cele din urmă o nuntă. O nuntă pe care aveau s-o anuleze anul trecut, în martie, pe motiv că vor aștepta nașterea fiului lor.

Charlotte s-a căsătorit cu Dimitri Rassam

Zis și făcut! Băiatul cuplului, și cel de-al doilea copil al lui Charlotte Casiraghi, s-a născut în octombrie 2018. De atunci și până acum au existat mai multe zvonuri că părinții micuțului Balthazar au ajuns la despărțire înainte de a ajunge la altar. Nimic mai adevărat! Pe 1 iunie, la Palatul Princiar din Monaco, Charlotte Casiraghi și Dimitri Rassam își jurau iubire veșnică și fericire în văzul tuturor.

Ținuta pentru cununia civilă.

Mireasa a purtat mai multe creații, printre care o rochie scurtă pentru cununia civilă și una lungă pentru recepția de după. Pe aceasta din urmă, superbă de altfel, a potrivit colierul Cartier care i-a aparținut celebrei Grace Kelly, fostă prințesă de Monaco și divă de la Hollywood. Această recepție a avut loc în hotelul luxos Villa la Vigie, care oferă un view nemaipomenit asupra Rivierei Franceze.