Radio Simplu

Prima-doamnă a Americii a eclipsat-o pe soția Prințului Charles. Ținuta cu care a impresionat Melania Trump

Ieri, cuplul prezidențial american a aterizat pe aeroportul Stansted din Marea Britanie, pentru o vizită de stat, de mult programată. Timp de trei zile, Melania și Donald Trump se vor întâlni cu mai mulți membri ai casei regale britanice, printre care suverana, dar și prințul moștenitor, pentru a discuta probleme de interes politic și economic între cele două state.

Prințul Charles și consoarta sa, Camilla Parker-Bowles, au fost gazdele cuplului prezidențial la o primă astfel de întrunire oficială. Cei doi i-au condus pe președintele american și prima-doamnă a Americii la Palatul Buckingham, acolo unde erau așteptați chiar de către suverana Marii Britanii. După cum era de așteptat, Melania Trump a pregătit un adevărat ”arsenal vestimentar” pentru aceste întruniri.

Așa se face că la întâlnirea de la Buckingham, de pe timpul zilei, Melania a îmbrăcat un outfit all-white, compus dintr-o fustă conică și un taior cambrat pe talie. Și, a potrivit ținutei, așa cum cere protocolul, o pălărie cu boruri largi. Apariția ei a fost, fără doar și poate, extrem de apreciată de către specialiștii în etichetă, prima-doamnă reușind să aibă o ținută fără cusur. Ba mai mult, am îndrăzni să spunem că a eclipsat-o chiar și pe soția lui Charles, o „veterană” a evenimentelor de acest gen.