Radio Simplu

Fiica Angelinei Jolie și-a lui Brad Pitt se transformă într-un băiețel. Shiloh era superbă când era mica

Pe cât de controversați au fost ei ca parteneri de viață, pe atât sunt și copiii lor. Angie și Brad Pitt au împreună trei copii biologi și alți trei înfiați. Ei bine, cea care tine primele pagini ale ziarelor de scandal este chiar fiica lor cea mare, primul lor născut, Shiloh Jolie-Pitt.

Cu un temperament bine pronunțat încă de mica, Shiloh și-a făcut cunoscută voința la fiecare pas. Astăzi, la cei 13 ani, Shiloh a decis că se identifică mai degrabă ca o persoană fără sex decât ca o fetiță. Ea le cere deja tuturor din jurul ei s-o numească ”Jon” și seamană, pe zi ce trece,  cu un băiețel.

De fiecare dată când e surprinsă în spatial public, Shiloh are un stil vestimentar adrogin, optând mai degrabă pentru t-shirturi și pantaloni kaki decât pentru vreo rochiță. Culmea e că Angie, cea care deține custodia fiicei sale, îi respectă decizia și o sprijină în orice își dorește. Se zvonește că ar fi de accord chiar și cu un tratament cu ”hormoni”, care ar putea s-o ajute pe Shiloh să se transforme într-un băiețel. Ce face Brad Pitt în tot acest timp? Asistă neputincios…