Radio Simplu

Oana Roman a slăbit și spune că de acest preparat se ferește. Ce nu mănâncă vedeta?

Mulți i-au lăudat silueta în ultima vreme, dat fiind faptul că vedeta a reușit să piardă câteva kilograme din greutate. Ei bine, Oana Roman a vorbit deschis despre care este planul ei alimentar, dar și despre acele preparate pe care nu le consumă decât rar ori deloc.

Gurmandă cum se recomandă, Oanei Roman i-a fost destul de greu să-și schimbe obiceiurile culinare și să renunțe la anumite preparate definitiv. Totuși, vedeta a recunoscut că există un preparat pe care nu-l consumă niciodată, și, prin urmare, nu îi este greu să nu se atingă niciodată de el atâta vreme cât ține cură. Oana Roman a recunoscut că preferă bucătăria franceză, dat fiind faptul că a copilărit în Franța, și că puține sunt preparatele românești care îi fac cu ochiul.

De exemplu, ciorba de burtă este un preparat pe care îl ocolește cu vehemență, nefiind deloc apetisant pentru ea. ”Plăcerea mai vinovată este bagheta din Franța, care nu are nicio legătură cu cea de aici. La polul opus este ciorba de burtă. Nu m-aș atinge de așa ceva nici dacă m-ai plăti cu bani grei. Poate de la câteva sute de mii de euro în sus să mă risc. Nu mănânc nici bame, anason, fructe exotice… Dar, repet, problema gravă este cu ciorba de burtă”, a declarat Oana pentru Wowbiz.

Oana Roman: preparate preferate

Cât despre preparatul la care nu ar renunța nici în ruptul capului, cu toate că dorește să aibă o alimentație cât mai sănătoasă, Oana zice că salata boeuf este slăbiciunea ei. ”Din bucătăria românească îmi place cel mai mult salata boeuf, iar preparatele mele preferate, în general, sunt fois gras-ul și friptura de vită cu sos de piper. O să zici că sunt fițoasă, dar deh, am trăit în Franța”.

Oana Roman a slăbit în câteva săptămâni kilograme bune, grație unei diete controlate. Ea a început să lucreze în sala de fitness și a apelat la proceduri de întreținere corporală pentru a o ajuta în lupta ei cu kilogramele în plus.

Loading...