Radio Simplu

Mesajul Dianei de la ”Insula Iubirii” pentru bărbatul pe care l-a înșelat, Ben

În sezonul curent al emisiunii ”Insula Iubirii”, Diana face un cuplu cu Aurel. Însă, concurenta nu l-a uitat nici pe fostul ei iubit, britanicul Ben, alături de care s-a prezentat în emisiune cu două sezoane în urmă.

Zilele trecute, Diana i-a adresat un mesaj tocmai bărbatului pe care l-a înșelat odată ajunsă pe ”Insula tentației”. Aceasta a vrut să-i transmită un mesaj aniversar, cu toate că relația lor nu s-a încheiat în termeni buni. Diana a lăsat să se înțeleagă nu numai că regretă trădarea, dar și că încă mai are sentimente pentru fostul iubit.

Dacă ne-am despărțit eu n-am uitat de ziua ta și nu aș putea vreodată. Chiar dacă nu mai sunt a ta, eu îți doresc tot binele din lume, pentru că îl meriți și meriți tot ce e mai bun și mai frumos. Îmi doresc ca sănătatea ta să fie prietena ta cea mai bună, umbra ta și să nu te părăsească niciodată”, a scris Diana pe o rețea de socializare, în dreptul unei fotografii cu ea și cu Ben.

Mesajul Dianei de la ”Insula Iubirii”:

Diana a lăsat orgoliu la o parte și i-a mărturisit și ce sentimente îi mai poartă: ”Mă doare să îți spun, dar îmi doresc să fii fericit. Recunosc că uneori îmi este dor de tine și că îmi pare nespus de rău de anumite greșeli, dar poate că așa e mai bine pentru amândoi. Te rog să ai grijă de tine! La mulți ani fericiți. My ex (n.r. ”Fostul meu”)”.

Pesemne, Diana nu și-a găsit nici acum liniștea sentimentală. Ne amintim că în primul sezon ”Insula Iubirii” în care Diana a participat, aceasta l-a înșelat pe Ben cu insula Andy, chiar din primele zile ale emisiunii. În al doilea sezon de participare, Diana se află alături de Aurel, fost concurent și el la ”Insula Iubirii”, care se dovedește a doua oară infidel.

Loading...