Radio Simplu

Prima apariție în public a Ioanei Ginghină după ce s-a aflat că divorțează de Alexandru Papadopol. Mesajul emoționant al actriței

GALERIE FOTO (2)

Vestea că cei doi actori au divorțează după 12 ani de relație i-a întristat pe fani. Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni, iar acum actrița nu se maia scunde. Și-a făcut apariția pe covorul roșu de la un eveniment din Capaitala singură, într-o rochie spectaculoasă, lungă, corai și cu spatele gol. Aceasta a evitat să vorbească despre divorț și a încercat să-și păstreze zâmbetul pe buze, dar recunoaște că trece prin clipe grele și că este tristă.

 

Ioana Ginghină (41 de ani) și Alexandru Papadopol (43 de ani) divorțează după 12 ani de căsnicie, iar actrița a mărturisit într-o postare pe blogul ei că între ei lucrurile nu mai sunt roz de un an de zile.

„Sunt mândră că sunt o femeie independenta! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea independența’ m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…’, a recunoscut Ioana.

 

Cei doi  s-au cunoscut în 2003 pe platourile de filmare de la Media Pro, pe vremea când jucau  în telenovela Numai iubirea, difuzată la Acasă TV. Însă povestea lor de iubire a început abia dupa trei ani, când filmau pentru Daria, iubirea mea. Ei au fetiță, în vârstă de 11 ani, Ruxandra, care a venit pe lume la scurt timp după nuntă.Păreau să fie cel mai stabil cuplu din showbiz și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.