Radio Simplu

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Liviu Dragnea?

GALERIE FOTO (2)

Ziua de ieri n-a fost una tocmai fericită pentru familia lui Liviu Dragnea, politicianul fiind condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Probabil, cea mai afectată de această sentintă este chiar iubita politicianului, Irina Tănase, care spera la o nuntă anul acesta cu liderul PSD.

Irina Tănase trăiește o poveste de dragoste cu fostul lider PSD de mai bine de trei ani, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de treizeci de ani. Cei doi aveau planuri să ajungă anul acesta la altar, având în vedere că sunt logodiți încă din mai 2016. ”Se iubesc. Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea, în toată activitatea sa. Este normal să fie așa. Un cuplu se sudează și prin suportul professional, nu doar prin iubire”, declara Gabriela Firea în urmă cu un an despre relația dintre tânăra Irina Tănase și Liviu Dragnea.

Irina Alexandra Tănase și-a început cariera profesională prin job-ul de secretară a lui Liviu Dragnea, însoțindu-l pe acesta de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Avea doar 21 de ani când a ajuns acolo pentru prima dată, la doar două luni de la instalarea ei în funcție. Înainte de acest post, Irina Tănase a fost angajată la firma Asesoft International SA, companie deținută de Sebastian Ghiță, pe atunci parlamentar PSD. Logodnica lui Liviu Dragnea este mai mică cu patru ani decât fiul acestuia, dar cu doi ani mai mare decât fiica politicianului.

Loading...