Radio Simplu

Ilie Năstase reacționează, după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuie să renunțe mai demult la nume”

Brigitte a devenit în mod oficial soția lui Florin Pastramă și l-a dat uitării pe fostul ei soț, Ilie Năstase. Fostul tenismen nu a rămas indiferent și a reacționat după ce bruneta a dat cu subsemnatul la starea civilă.

Ilie Năstase se declară indiferent în privința nunții lui Brigitte Pastramă, însă pare deranjat de faptul că vedeta nu a renunțat mai mult la numele de „Năstase”.

„Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat fostul tenismen, pentru click.ro.

De ieri, 27 mai, Brigitte Năstase a devenit Brigitte Pastramă, pentru că vedeta a renunțat la numele fostului ei soț. Cei doi au făcut pasul cel mare și sunt foarte siguri pe sentimentele lor. După divorțul de fostul tenismen, Brigitte Năstase a tot încercat să găsească un bărbat care să o facă cu adevărat fericită și să nu o înșele. Se pare că Florin Pastramă este ceea ce vedeta căuta de atât timp.

Ilie Năstase a reacționat, după ce fosta lui soție s-a căsătorit. Se pare că fostul tenismen nu a dat prea multă importanță acestui eveniment din viața lui Brigitte, ba chiar a declarat că aceasta ar fi trebuit să renunțe mai demult la numele de Năstase. Ilie Năstase s-a recăsătorit și el cu Ioana Simion, fosta iubită a lui Nick Rădoi.