Radio Simplu

Ce mai face concurenta Nico de la ”Insula Iubirii”? După emisiune se întorsese la fostul ei

GALERIE FOTO (2)

A fost concurentă în sezonul trei al emisiunii ”Insula Iubirii”, alături de partenerul ei de viață, Cătălin Meșter. Din păcate pentru ea, iubitul ei n-a trecut testul fidelității, căzându-i în plasă ispitei Nicoleta. Mai mult de atât, la plecarea de pe insula tentației, Cătălin își înștiința partenera că se va muta cu ispita și va avea o relație cu ea și după emisiune.

Ei bine, la doar câteva săptămâni de conviețuire cu ispita Nicoleta, Cătălin Meșter lua decizia șocantă de a se întoarce la fosta iubită. Culmea e că Nico l-a primit înapoi și a mai dat o șansă relației cu el. Ba mai mult, la un moment dat, cei doi anunțau pe Facebook că s-au logodit și că vor să întemeieze o familie cât mai curând.

Din păcate pentru fanii care sprijineau cuplul lor, Nico și Cătălin Meșter și-au spus anul trecut ”adio” pentru totdeauna. Și dacă o perioadă a suferit după eșecul amoros, Nico și-a găsit, într-un final, un alt partener. În prezent, concurenta Nico are o relație amoroasă cu un tânăr din Cluj, pe care îl arată fanilor de pe rețelele de socializare. Semn că relația lor e una asumată și cât se poate de sigură.

Cătălin Meșter e, însă, singur. Acesta postează des fotografii și video-uri surprinse la distracție, în diverse cluburi. Pesemne viața de burlac îi priește și nu are de gând să renunțe la ea prea curând. Totuși, nu pierde ocazia de a comunica cu fosta lui, Nico, cu care a rămas în relații bune.

Loading...