Radio Simplu

Ce mai face prima soție a lui Mădălin Ionescu? Mihaela și-a schimbat complet viața

GALERIE FOTO (2)

Acum e căsătorit cu Cristina Șișcanu, alături de care are și o fetiță, pe nume Petra. Înainte s-o cunoască pe aceasta, însă, Mădălin Ionescu a fost căsătorit cu o femeie pe nume Mihaela, care la rândul ei i-a dăruit doi copii.

Dacă pe Cristina Șișcanu o cunoaște toată lumea, fiind o persoană publică, pe Mihaela fostă Ionescu mai puțină lume a avut ocazia s-o întâlnească. Și asta pentru că mariajul dintre Mădălin Ionescu și Mihaela s-a sfârșit chiar pe când bărbatul își câștiga faima prin emisiunea pe care o prezenta la Antena 1.

Totuși, Mihaela e femeia cu care Mădălin a fost căsătorit cel mai mult timp și alături de care are doi copii. Culmea e că la divorțul din 2011, fostul prezentator de televiziune a câștigat custodia fiicei lui adolescente și a fiului lui cu handicap mental, proveniți din mariajul cu Mihaela. Așa se face că aceasta din urmă a fost nevoită să-și schimbe viața.

E PR-iță în Centrul Vechi

Deși atunci când l-a cunoscut pe Mădălin era studentă la teatru, Mihaela a dat din nou la facultate, de-abia după divorț. Ea a terminat o facultate privată de Jurnalism, iar acum activează în domeniu. Femeia în vârstă de 43 de ani este PR-ul mai multor pub-uri din Centrul Vechi și locuiește singură.

De altfel, Mihaela nu are acum niciun partener amoros, lucru pe care l-a făcut public chiar pe contul ei de Facebook. „Ziua 2000 fără sex. Am pus bagaje multe pe umăr, doar-doar rămân și eu cu niște semne”, s-a filmat Mihaela recunoscând în fața fanilor internauți. Pesemne, fosta nevastă a lui Mădălin Ionescu nu o duce prea bine pe plan amoros. Găsește aici video!