Radio Simplu

Fiica lui Eminem este model pe Instagram. Cât poate să fie de frumoasă!

GALERIE FOTO (3)

Cum ar zice un om celebru din România: ”Fiica mea este model, moare lumea după el!”. Fără frică, Eminem ar putea spune asta despre fiica lui, Hailie, care este o adevărată frumusețe.

Deși puțini știu, rapperul american Eminem are o fiică în vârstă de 23 de ani, care visează la carieră în modelling. Aceasta n-a moștenit abilitățile vocale de la tatăl său, însă a preluat trăsăturile frumoase ale părinților ei. Hailie Scott face furori pe Instagram, acolo unde o urmăresc mai bine de 1 milion de persoane.

Hailie dă sfaturi de beauty, nutriție, sport, dar și fashion prin intermediul contului de Instagram, iar cei care o urmăresc sunt fascinați de ea. Și, ce-i drept, Hailie chiar arată foarte bine, bucurându-se de un trup sculptat și tonifiat. Așadar, meseria de „influencer” o prinde cum nu se poate mai bine.

Cât despre relația cu tatăl ei, Hailie recunoaște că nu e una tocmai apropiată. E drept, acesta a sprijinit-o pas cu pas în evoluția ei, lucrul acesta recunoscându-l chiar și Hailie în discursul de mulțumire ținut la absolvirea universității. Eminem i-a plătit toate studiile, însă ca oricare alt artist nu i-a putut fi alături tot timpul.

Hailie a avut-o, în schimb, aproape pe mama ei, Kim Scott, cu care Eminem a fost căsătorit de două ori.

Loading...