Radio Simplu

Se spune despre ea că este cea mai frumoasă femeie din România, dar stai s-i vezi pe mama ei

GALERIE FOTO (2)

Se spune despre ea că e Angelina Jolie de România, dată fiind frumusețea ei naturală. Moldoveanca de peste Prut a reușit să-și câștige faima la noi în țară prin apariții în diverse sketchuri, în colaborare cu diverși vloggeri. Ulterior, a strâns o comunitate pe rețelele de socializare, iar acum se numără printre „influencerii” din România.

Vorbim despre Cristina Ich, da, cea care este un adevărat fenomen din mediul online. Și chiar dacă mulți pun frumusețea ei pe baza unor intervenții, Cristina dă asiguri că totul e de la mama natură. ”Știți când o să se vadă frumusețea naturală? Când o să faceți copii. Și dacă copilul nu seamănă cu voi și vă întrebați de unde o fi ieșit, de la aia operată”, spunea Ich vizavi de frumusețea ei.

Și, văzând-o pe mama ei, tindem s-o credem. Cristina Ich are o mamă tinerică, de la care a moștenit toate trăsăturile fizice: buzele voluminoase, ochii frumoși, părul bogat și tenul lipsit de imperfecțiuni. De altfel, modelul se ”laudă” adesea cu mama sa, postând cadre în mediul online, spre fericire internauților.

Cristina Ich a participat la un concurs de dans

Cristina Ich a reușit să-i impresioneze chiar și pe italieni cu frumusețea ei, participând la emisiunea ”Ballando con le stelle (n.r. Dansând printre stele)”, alături de un binecunoscut dansator italian. Ea și-a dovedit talentul la dans, dar și sex-appealul.