Radio Simplu

N-are nevoie de bani, însă și-a găsit un job. Monica Gabor a ajuns să predea engleză

GALERIE FOTO (2)

Monica Gabor a decis să-și schimbe viața după ce a divorțat de Irinel Columbeanu și a părăsit țara. Deși a pierdut custodia fiicei sale, în favoarea fostului soț, ea s-a refugiat în brațele iubitului chinez, Mr. Pink, care a răsfățat-o cum a știut mai bine.

Însă, după mulți ani în care părea că Monica Gabor nu mai are nimic de demonstrat, iată că aceasta s-a pus cu burta pe carte pentru a deveni profesoară chiar peste hotare. Zis și făcut! Fosta lui Irinel Columbeanu și-a pus engleza la punct și a ajuns să-i învețe pe imigranții din Statele Unite ale Americii engleza.

Deși n-are nicio nevoie financiară să lucreze, Monica a considerat că vrea să-și investească timpul liber în câteva ore pe săptămână de predat. Câteva fotografii recente ne-o arată în postura de profesoară, peste hotare: ”E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranții și, în al doilea rând, predau ce știu din cărți”.

Monica Gabor recunoaște totuși e epuizant ce face ea, însă că o face cu plăcere: ”Mă determină pe mine să învăț pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să impart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la școală”.