Radio Simplu

FLORIN SALAM, PRIMA FOTOGRAFIE DUPĂ CE S-A SPUS CĂ ESTE GRAV BOLNAV

GALERIE FOTO (2)

Informațiile despre starea de sănătate a lui Florin Salam au fost contradictorii, fanii celebrului manelist neștiind ce să mai creadă, la un moment dat. S-a spus chiar că a fost internat în America, însă, una peste alta, o singură informație a rămas valabilă, de-a lungul ultimelor luni, aceea că manelistul suferă din cauza epuizării.

Un prieten din anturajul manelistului a dezvăluit că acesta ar fi epuizat din cauza programului foarte încărcat și că mama fiicelor sale l-a implorat să se odihnească, să își încarce bateriile și să petreacă mai mult timp acasă, în compania celor mai dragi persoane. ”Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a declarat prietenul respectiv.

Ei bine, iată că Florin Salam revine ”sub ochii” fanilor săi, iar surpriza a venit de pe contul de Instagram al lui… Culiță Sterp. Cântăreșul a postat o fotografie în care apare alături de Florin Salam, iar acesta pare, cel puțin la o primă vedere, ”stăpân pe situație”. ”Vă pupăm! ???? Eu nu prea încap în poză, dar e ok ????”, a fost mesajul postat de Culiță Sterp pe pagina sa de Instagram.