Radio Simplu

Cum arată Simona Trașcă la 38 de ani! Fosta asistentă TV este în continuare o bombă sexy FOTO

GALERIE FOTO (6)

Simona Trașcă este una dintre vedetele destul de cunoscute de la noi! Blondina le-a arătat mereu fanilor ce doar unii bărbaţi pot avea ocazia să vadă.

Cum arată Simona Trașcă la 38 de ani! Fosta asistentă TV este în continuare o bombă sexy
Deși a ajuns la 38 de ani, Simona Trașcă continuă să facă furori cu sex-appelul. Tunată din cap până în picioare, fosta asistentă tv are o grămadă de pretendenți dornici să îi fure inima. Din nefericire, Simona nu prea a avut noroc în dragoste, deși are toate atuurile pentru a ține aproape un bărbat.

Blonda, supranumită Pamela de România, face furori cu formele de invidiat, încât juri că e doar o tinerică în căutarea gloriei. Vedeta arată fenomenal în costum de baie și nu ezită să își arate bustul imens ori de câte ori are șansa.

La plajă, Simona Trașcă a făcut un spectacol incendiar. Sânii, de o mărime impresionantă, au dat să ”evadeze” din sutien, iar domnii au suspinat adânc.

‘Fady a lucrat un an si a strans bani ca sa plece in Canada la Alina, iubita lui de care e indragostit. Ea e romanca stabilita in Canada cu familia. S-au cunoscut pe internet. Si-a luat bilete la avion din timp si a facut o mica oprire si la Paris, unde ma aflam eu, ca sa ma vada. A stat 2 zile dupa care a plecat spre Canada. Si plecarea a fost cu peripetii ca a pierdut avionul, apoi a pierdut si un tren, a mai pierdut si alt avion si tot asa. Dar l-a ajutat Dumnezeu sa ajunga cu bine.

El a muncit in Anglia foarte mult, a strans bani ca sa-I cumpere inel fetei pentru ca vrea sa o ceara in casatorie. E foarte fericit si foarte indragostit. Dar si ea o fata de nota 20. Nu am cunoscut-o, am vorbit doar la telefon cu ea. Dar o iubesc pentru ca il face fericit pe fiul meu. Vreau sa o cunosc personal.
Fady si Alina s-au iubit asa virtual aproape 2 ani ca ea nu a reusit sa vina in Romania si nici el n-a reusit sa ajunga acolo. Vorbeau nonstop, in fiecare seara adormeau cu telefonul deschis… Nu stiu ce ma fac. Cred ca Fady vrea sa se mute definitiv in Canada’, ne-a spus Simona Trasca.