Radio Simplu

FERNANDO DE LA CARANSEBEȘ, MESAJ NEAȘTEPTAT PENTRU MIHAI BENDEAC DUPĂ CE ACTORUL L-A IRONIZAT. A TRĂIT EXPERIENȚE EXTRASENZORIALE CÂND A FOST ÎN MOARTE CEREBRALĂ

Invitat într-un platou de televiziune, Fernando de la Caransebeș a fost provocat să comenteze decizia lui Mihai Bendeac de a-l ironiza într-unul dintre serialele sale. Desigur, e drept, odată cu rolul jucat de carismaticul actor, adevăratul Fernando de la Caransebeș a obținut și mai multă faimă. Fostul manelist a povestit și experiențe extrasenzoriale trăite cât timp a fost în moarte cerebrală.

 

Fernando de la Caransebeș, mesaj neașteptat pentru Mihai Bendeac
În urmă cu câțiva ani, când a apărut show-ul “În puii mei”, Mihai Bendeac a dat viață personajului Fernando de la Caransebeș. Fanii emisiunii s-au împărțit în două tabere: unii care apreciau munca actorului, iar alții care erau revoltați că acesta își bate joc de realul Fernando de la Caransebeș. Pe numele din buletin Adrian Rada, fostul cântăreț a fost întrebat în urmă cu câteva ore dacă îi poartă ranchiună juratului de la “iUmor” și a negat acest aspect.

 

“În momentul în care ai văzut toate sketch-urile lui Mihai Bendeac, la ce te gândeai? Care Mihai Bendeac te-a făcut pe tine mult mai caricatural decât erai tu. Adică, el, la un moment, devenise Fernando al lui mai cunoscut decât Fernando cel adevărat”, a spus Cristi Brancu.

“Nu am avut niciodată o problemă cu asta, tot timpul am avut dragoste pentru oameni. Nu, nu m-a deranjat”, a spus Fernando de la Caransebeş “Agenția VIP” de la Antena Stars.

 

Fernando de la Caransebeș, experiențe extrasenzoriale când a fost în moarte cerebrală

Fernando de la Caransebeș a devenit celebru dupa ce a lansat melodia “M-am căsătorit cu un bărbat tâmpit”. La câțiva ani după ce a cunoscut celebritatea, el a suferit un preinfarct și a intrat în moarte cerebrală și a trăit experiențe extrasenzoriale. După ce s-a întors de pe Cealaltă Lume, el a rememorat ceea ce a văzut și tot ce a simțit. De altfel, această experiență l-a făcut să renunțe la cariera în muzică și să se pocăiască.

“Acum doi ani beam suc amestecat cu nes şi am simţit un junghi în inimă, nu m-am dus la medic, dar mă durea rău. După un timp, am simţit că îmi amorţeşte inima, am făcut un preinfarct. M-am trezit, m-am văzut ieşit din corp. Mi-am dat seama că am murit. Am încercat să intru în corp, dar nu am mai putut. A fost real, nu am visat. Apoi mi s-au arătat nişte păcate”, a povestit fostul artist în cadrul unei ediții mai vechi de la “Acces Direct”.