Radio Simplu

DAN BITTMAN A JIGNIT-O ENORM PE LORA, IAR MOMENTELE AU FOST FILMATE! CE A PUTUT SĂ SPUNĂ DESPRE CÂNTĂREAȚĂ

Dan Bittman a jignit-o enorm pe Lora, iar momentele au fost filmate și au devenit deja virale. Solistul trupei Holograf a făcut o glumă acidă despre frumoasa cântăreață, iar de față a fost și fostul ei soț, Dan Badea.

 

Dan Bittman a jignit-o pe Lora, iar momentele au fost filmate

Dan Bittman s-a numărat printre invitații speciali ai ediției trecute de la “iUmor”, iar când a pășit pe scenă, el a fost întâmpinat cu ropote de aplauze, dar și multă bucurie, mai ales din partea celor trei jurați. Atmosfera s-a încins, după ce îndrăgitul cântăreț a început să-i ia la ROAST.

“Cheloole, fii atent! Ai fost în juriu lângă mine, acum ești lângă Mihai… Și ție ți-au spus că va fi o mișcare bună pentru cariera ta, nu-i așa? Nu știu dacă ți-am spus cât de mult te respect…”, a spus Dan Bittman în timp ce se afla pe scena show-ului de divertisment de la Antena 1.

“Eu vă regret”, a zis cu zâmbetul pe buze Cheloo, iar Mihai Bendeac a izbucnit în hohote de râs împreună cu spectatorii și solistul trupei Holograf. După câteva secunde, acesta a continuat: “Cât de mult te respect și cât de tare și de mult te apreciez. Nu ți-am spus, nu? Poate data viitoare”.

“Delia, ce să spun eu despre tine… tu, dacă nu aveai talentul, vocea, frumusețea, umorul… ce ai fi fost? Cel mult Alexandra Stan!”, a afirmat cu zâmbetul pe buze Dan Bittman. În timp ce Mihai Bendeac a oftat la aceste replici răutăcioase, Cheloo a reacționat: “Ăsta e compliment”.

 

“Bendeac, te urmăresc, știu tot ce faci. Tu creezi comedie de atât de multă vreme, încât ai terminat glumele de vreo șase ani”, a spus solistul trupei Holograf, care imediat ce s-au încheiat hohotele de râs, a punctat următoarele: “Toată viața mea am cântat despre dragoste. E un lucru minunat să faci dragoste, nu Mihai?”. Actorul a fost extrem de mirat și cu zâmbetul pe buze a întrebat retoric: “De unde a venit asta?”.

 

Carismaticul Dan Bitman și-a continuat gluma acidă afirmând: “Ce nu știi tu este că e mult mai bine dacămai e și o persoană cu tine în pat”, iar rMihai Bendeac a reacționat cu un: “Mulțumesc frumos”. Ulterior, celebrul artist a mai spus: “Adică cu obiecte e destul de plăcute, însă, parcănu e totul. Eu știu asta de la Dan Badea, care este maestru în obiecte neînsuflețite în pat. A fost însurat cu Lora”.

Cu au reacționat jurații la gluma cu Lora, dar și fostul ei soț, Dan Badea
“Trăiască, Badea!”, a spus Cheloo în timp ce aplauda frenetic, iar din sală se auzeau hohote de râs. Colegii săi de jurizare nu au fost prea încântați de glumă… Mihai Bendeac a pus capul pe masă. După câteva secunde bune de tăcere și uimire din partea sa, fostul soț al cântăreței Lora a spus: “Să mă așez”. La un moment dat, actorul Mihai Bendeac i-a mărturisit Deliei: “Băi, e foare rău!”, iar aceasta, surprinsă neplăcut de cele afirmate de Dan Bittman, a repetat: “«Obiecte neînsuflețite?!»”.

“El trebuie să își asume ce spune, să își asume, eu nu comentez, eu…”, a declarat Dan Badea în cadrul interviului filmat după ROAST-ul solistului de la Holograf. Unul dintre reporterii show-ului de la Antena 1 a intervenit: “Nu de alta, dar vă mai întâlniți și-n alte locuri…”. Iar comediantul a mai spus: “Ne mai întâlnim și-n alte… ne-om mai vedea pe undeva”.