Radio Simplu

Faimoasa blondă este însărcinată din nou! Vedeta a primit cel mai frumos cadou de Ziua Internațională a Femeii

Laura Cosoi a anunțat chiar astăzi, de Ziua Internațională a femeii, că este însărcinată pentru a doua oară. Împreună cu soțul ei, au dezvăluit sexul bebelușului.

Laura Cosoi va deveni mamă pentru a doua oară! Împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, faimoasa blondă mai are încă o fetiță, pe Rita, care urmează să împlinească doi anișori. Deși a ales să țină ascuns faptul că este însărcinată, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au anunțat sexul bebelușului chiar astăzi, de Ziua Internațională a femeii.

Laura Cosoi a anunțaț, prin intermediul unei postări de pe Instagram, faptul că este însărcinată. Mai mult decât atât, frumoasa actriță nu a postat doar una, ci trei fotografii în care apare alături de fiica sa, Rita în vârstă de un an și 8 luni și soțul ei, Cosmin Curticăpean. De asemenea, fotografiile au fost postate alături de un mesaj, în care părinții au dezvăluit că vor mai avea o fetiță, o surioară pentru Rita. Mesajul artisei a strâns rapid mii de comentarii și aprecieri, internauții felicitându-i pe cei doi părinți.

„Bucurie nemărginită în familia noastră!” a scris Laura Cosoi. „Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările srioarei în burtică sunt de-a deptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc #Rita #binecuvantare #familie #surioara #pregnancy #mama #8martie” a relatat pe Instagram faimoasa actriță, Laura Cosoi.