Radio Simplu

Gafă mega-rușinoasă făcută de Andra Măruță în culisele Românii au Talent. Pro TV a difuzat imaginile din greșeală

Andra Măruță este, fără echivoc, una dintre, dacă nu cea mai talentată cântăreață din industria noastră muzicală, dar și una dintre cele mai decente vedete din showbiz-ul românesc.

Există însă și cazuri în care, din grabă sau poate din încercarea de a face o glumă bună, soția lui Cătălin Maruță gafează. Iat atunci când o face, o face în stil de mare campioană!

Așa s-a întâmplat în timpul filmărilor la actualul sezon al show-ului Românii au Talent. Mai precis, în culise, unde, fascinată de numărul unui concurent, Andra a scos porumbelul pe gură. „Este un bărbat care nimerește toate găurile”, a spus ea, ulterior dându-și seama că limba română poate oferi surprize legate de anumite exprimări, iar totul se poate transforma într-o replică interpretabilă cu puternice accente erotice.

Cu toate că Andra Măruță i-a rugat insistent pe producători să nu difuzeze acest moment, cei de la Pro TV au uitat, probabil, și astfel se face că gafa „găurilor” a apărut pe post, spre rușinea evidentă a protagonistei.