Radio Simplu

Avem probă de divorț! Două vedete Pro TV, surprinse în mari trandrețuri într-un restaurant

Când va citi aceste rânduri, actorul Adi Nartea își va da seama, prea târziu, ce-i drept, că trebuia să fie mai vigilent și să nu-și aleagă masă la restaurant fix lângă geam. Mai ales atunci când îi ține companie nimeni alta decât colega lui de serial, frumușica Victoria Răileanu, și asta pentru că niciunul nu-și poate ține mâinile acasă! Paparazii CIAO.RO i-au surprins în câteva momente de tandrețe care lasă loc mult de interpretat.

Adi Nartea, protagnistul din filmul VLAD (difuzat de Pro TV), unde interpretează un Monte Cristo modern, trăiește probabil cea mai prolifică perioadă din viața lui, după ce a primit acest rol de mare succes. Ca să nu mai vorbim de faptul că acasă îl așteaptă o frumoasă soție, Alina Fericeac. Cei doi sunt împreună de 10 ani, după ce în august 2014 au făcut cununia religioasă la Braşov. Fost model, Alina este în prezent makeu-up artist şi mamă cu normă întregă pentru Mara, fetiţa lor de trei ani.

Ce și-ar putea dori mai mult? Poate puțină adrenalină, sau cine știe …

Cert este că-i place foarte mult compania colegei sale de serial, Victoria Răileanu (alias Micky, din VLAD).

Paparazzii CIAO.RO i-a surprins pe cei doi în timp ce mâncau prânzul într-un restaurant cochet din București, la o masă cu vedere spre geam, astfel încât toate gesturile lor au putut fi văzute fără prea mari eforturi.

Ați spune că nu e nimic anormal ca doi colegi de muncă să ia masa împreună. Total de acord! Însă câți colegi se strâng în brațe, în timpul mesei, și se masează tandru pe cap? Nu sunt tocmai gesturile firești care caracterizează o banală relație de prietenie. Ca să nu mai spunem că simpatica Victoria Răileanu l-a sorbit efectiv din priviri pe irezistibilul Adi Nartea, în timp ce-l asculta.

Părea mai degrabă un flirt, care la final a culminat cu o îmbrățișare extrem de intimă. Ca și cum nu și-ar fi dorit ca acel moment să se termine vreodată, Victoria l-a cuprins cu mâinile pe sub geacă pe Adi, fără să putem vedea însă ce s-a întâmplat mai ”sus”, la nivelul fețelor, din cauza copertinei restaurantului care parcă le-a fost complice.

Cei doi nu au ieșit împreună din restaurant. Primul care și-a făcut curaj a fost Adi Nartea, iar câteva secunde mai târziu a ieșit și Victoria Răileanu, care și-a pus căștile în urechi și a luat-o în direcție total opusă.