Radio Simplu

Drama Oliviei Steer. Și-a pierdut și tatăl și sora în fața aceleiași boli nemiloase

Toți știu de părerea vehementă a fostei prezentatoare TV vizavi de vaccin, intervenții chirurgicale, medicamentele comercializate ori de alimentația bogată în carne. Soția lui Andi Moisescu este de foarte mulți ani vegetariană și a încercat să impună același stil alimentar și soțului ei, dar și celor doi copii ai lor. Totul pornind de la tragedia prin care a trecut acum nouă ani.

Povestea începe de la tatăl său, care a fost răpus de cancer, lăsând-o pe tânăra Olivia Steer fără unul dintre stâlpii ei în viață.  Apoi, la puțin timp de la această tragedie, Olivia avea s-o piardă și pe sora ei, Lavinia, care avea un băiețel în vârstă de cinci ani. Și aceasta din urmă tot din cauza cancerului a pierit.

Olivia Steer a mărturisit că nepotul ei, Alex, este alinarea ei: ”Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”.

Andi Moisescu a povestit că moartea celor dragi ei a declanșat în Olivia Steer o dorință aprigă de a-i proteja pe cei dragi în fața acestei boli nemiloase: ”Mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact așa cum se ocupă de copiii noștri. Este cartea câștigătoare, și pentru care îi vor rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă și mama și tata. E cea mai norocoasă ecuație”.