Radio Simplu

Ce frumoasă e fiica Andrei și-a lui Măruță. Micuța Eva e copia fidelă a artistei

GALERIE FOTO (3)

De trei ani, familia Andrei și-a luat Cătălin Măruță e în formulă de patru. Cei doi sunt părinții unui băiețel, pe nume David, și a unei fetițe, pe care au decis s-o numească Eva Maria. Ei bine, mezina familiei este copia fidelă a artistei, ”umbra” ei după cum recunoaște chiar celebrul prezentator TV.

Eva Maria are doar 3 ani, însă are o personalitate deja proeminentă și se face cunoscută oriunde o duc părinții ei. De altfel, într-un video postat de Andra pe rețelele de socializare, Eva a demonstrat că are o voce specială, ca a mamei sale și că are toate șansele să-i calce pe urme odată ce mai crește.

Evident, acest lucru o face pe Andra foarte mândră, fiind topită după fiica ei. De altfel, artista a declarat că și când sunt doar ei prin casă, Eva o imită. ”Eu sunt emotivă, să știi că îmi dau lacrimile ușor. Când copiii mei îmi spun că mă iubesc, când Eva mă imită, cântă ori dansează, când David îmi spune că sunt frumoasă… E foarte frumos să fii mamă!, spunea cântăreața acum ceva vreme într-un interviu cu revista Viva!

 

Vorbind despre cum jonglează cu viața de artist, dar și cu cea de mamă, dar și despre cum o văd micuții ei, Andra recunoaștea că cei doi copii știu cu ce se ocupă, dar că încearcă să nu-i expună prea mult: ”Le place, salută ecranul când ne văd, mai ales Eva. Sunt bucuroși când mă aud la radio, în mașină. S-au obișnuit și știu că asta facem noi, dar sunt copii, nu sunt atât de mult în fața ecranelor, încât să fie foarte absorbiți de acest fapt. În lumea lor, părinții sunt părinți, muncesc, mai interesant e ce fac eroii, prințesele…”.