Radio Simplu

Bianca de la „Insula Iubirii” și-a distrus chipul cu operațiile estetice. Nimeni nu o mai recunoaște

GALERIE FOTO (2)

Probabil, mulți și-o amintesc drept blonda de la „Insula Iubirii”, care s-a îndrăgostit iremediabil de ispita Sorin și care trăia sub groaza fostului ei partener, un bărbat mult mai în vârstă decât ea, pe nume Liviu Gherman.

Ei bine, fanii emisiunii vor fi surprinși să afle că Bianca Hincianu și-a schimbat complet înfățișarea, dar și destinul. Imediat cum a plecat de pe Insulă, Bianca a înțeles că relația cu ispita Sorin era una destinată eșecului și – surpriză – s-a întors la partenerul cu care venise în emisiune să-și testeze relația. Ba mai mult, cei doi s-au căsătorit, Bianca dezicându-se de tot ce a trăit pe insulă, dând în judecată postul de televiziune Antena 1 sub diverse acuzații.

Ea afirma, în procesul intentat postului de televiziune care a difuzat emisiunea, că a fost drogată, asta făcând să aibă un comportament interpretabil și că vorbele ei i-au fost scoase din context și montate să pară altceva decât a fost. Mulți au spus că acțiunea Biancăi a fost strict la îndemnului soțului ei posesiv și impulsiv, Liviu Gherman.

Cât despre aspectul ei fizic, Bianca a continuat pe drumul operațiilor estetice. În ciuda faptului că avea deja o intervenție eșuată la nivelul buzelor, vedeta a încercat să corecteze defectul printr-o altă intervenție chirurgicală. Așa se face că acum fosta concurentă a emisiunii ”Insula Iubirii” e de nerecunoscut.