Radio Simplu

Ce musculos este fiul Mihaelei Rădulescu la doar 16 ani! Ayan a crescut într-un an cât în zece FOTO

GALERIE FOTO (2)

Așchia nu sare departe de trunchi, iar Ayan este dovada clară că acest proverb este pe cât se poate de adevărat. Fiul Mihaelei Rădulescu și-al afaceristului Elan Schwarzenberg a crescut și nu mai e așa cum îl știa toată lumea.

Ayan este deja un adolescent curios și talentat, cu un mare apetit de sporturi extreme. Nu trece ziua fără să se antreneze, iar asta deja se vede. La doar 16 ani, Ayan are o constituție atletică, atent construită în sala de fitness, dar și prin sporturile nautice pe care la practică încă de o vârstă fragedă.

În palmaresul său există deja niște reușite sportive, care ar face mândru orice părinte. Până acum, Ayan a practicat hochei, s-a dat cu parapanta, a încercat parașutismul, dar s-a distrat și cu snowboardul, wakeboardul și skateboardul electric. Mai mult de atât, el este deja campion la Kick Boxing, dar și la Ktrav Maga ( sport de apărare) și Muay.

Fără îndoială cea care l-a împins spre sport a fost chiar Mihaela Rădulescu, ea fiind de asemenea o înfocată a sportului și având o siluetă ca trasă prin inel chiar și la 49 de ani. Vorbind despre relația cu Ayan, Mihaela recunoaște că l-a crescut pe fiul său în spiritul ”prieteniei”: ”Am avut cu el o relație foarte strânsă de la început, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut niciodată bonă. Am încercat mereu să fiu lângă el și, chiar dacă am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lângă el la tot ce contează. Așa că de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte bună. Fiind un copil echilibrat, a fost foarte ușor să avem discuții despre orice: despre școală, sport, fete, sex, iubire”.