Radio Simplu

Dacă te-ai uitat la Clona, NU ai cum să NU îţi aduci aminte de Jade! Actriţa s-a transformat ENORM şi arată DEMENŢIAL la 42 de ani

GALERIE FOTO (4)

La începutul anilor 2000, o telenovelă braziliană făcea furori în foarte multe țări, dar și în România! Este vorba de serialul „Clona”, care, la vremea aceea a fost un adevărat fenomen. Personajul principal al telenovelei era frumoasa Jade.

Născută pe 18 martie 1976 în Rio de Janeiro, Giovanna Antonelli Prado şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, în cadrul unor programe de televiziune pentru copii, continuând cu roluri în seriale de televiziune.

Începând cu 1994, actriţa braziliană a apărut în zece seriale până să primească rolul din “Clona”, primind, pentru cel de-al zecelea, “Laços de Família”, trei premii pentru cea mai bună actriţă debutantă.

Pentru telenovela “Clona” (2001-2002), care a înregistrat un mare succes, Giovanna a depus mari eforturi pentru interpretarea autentică a tinerei Jade, practicând dansul din buric şase ore pe zi timp de două luni.

Partenerul ei pe micile ecrane, Murilo Benicio, care le-a dat viaţă gemenilor Lucas şi Leo din celebrul serial, i-a devenit iubit şi în viaţa reală, insa si-au spus adio dupa cinci ani de relatie, chiar daca primul lor copil parea ca ii va uni pentru totdeauna.