Radio Simplu

La mormântul mamei, pe ascuns! Fiul Mădălinei Manole și tatăl lui, Petru Mircea, evită să se-ntâlnească la cimitir cu rudele 

Războiul din familia Mădălinei Manole nu s-a stins nici la nouă ani de la moartea artistei. Petru Mircea, văduvul cântăreței, și-a crescut fiul departe de bunicii materni și refuză și acum să le permită apropierea de copil.

La mormântul mamei, pe ascuns! Fiul Mădălinei Manole și tatăl lui, Petru Mircea, evită să se-ntâlnească la cimitir cu rudele

Ruptura dintre Petru Mircea și rudele Mădălinei s-a produs imediat după sinuciderea ei, în iulie 2010. Atunci, mama și tatăl cântăreței și-au acuzat ginerele că le-a împins fiica la moarte, că din cauza lui ar fi ales artista să-și curme zilele.
În replică, bărbatul a rupt legăturile cu ei și a împiedicat orice întâlnire, fie și accidentală, cu nepotul lor, fiul Mădălinei, care la moartea ei avea 1 an. Și în prezent respectă același tipar. Petru Mircea junior are acum 10 ani, dar nu și-a cunoscut bunicii, nici unchiul. Între timp, mama Mădălinei a murit (în 2017), dar războiul nu s-a sfârșit. Tatăl și fratele Mădălinei tot n-au acces la nepot. Petru Mircea face tot ce-i stă în putință pentru a-i evita. Chiar și la cimitir, la mormântul vedetei, unde merge des, însoțit de fiul lui, ca să așeze un buchet de flori și să aprindă o lumânare, merge la ore foarte matinale, imediat după deschidere, ca să nu dea nas în nas cu rudele nedorite.

”Nu vrea să se întâlnească cu nimeni la cimitir când e cu fiul său. S-a jurat că va face tot posibilul ca băiatul să nu intre în contact cu rudele Mădălinei. Băiatul cere des să meargă la cimitir, să vorbească acolo cu mama lui, îi duce flori. Odată ne-am intersectat cu ei, iar Petru avut grijă să dispară foarte repede cu copilul”, ne-a declarat o persoană care i-a fost apropiată Mădălinei Manole.