Radio Simplu

Ilie Nastase, pregatit sa devina tata: „Daca e fetita o vom face jucatoare de tenis”

Ilie Năstase trăiește o a doua tinerețe alături de Ioana Simion, iar cei doi par a se înțelege de minune. Fostul mare jucător de tenis a recunoscut, la Pro TV, că alături de Ioana și-a găsit liniștea. Totodată, Ilie Năstase a spus că este pregătit să devină din nou tată. 

Ilie Năstase transmite că amândoi se simt bine împreună și nu exclud ipoteza de a deveni părinți. Cu atât mai mult cu cât Ioana este intrigată din cauză că niciunul dintre copiii lui Ilie nu joacă… tenis. Din cele spuse de Ilie Năstase, Ioana a promis că, dacă vor avea un copil, îi va pune racheta în mână încă de la… 6 luni.

”Suntem de un an de zile aproape împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acuma și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că dacă e fetiță o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu-și joacă tenis. Și a spus că dacă noi o să avem un copil ea îi pune racheta de la șase luni în mână. Mă simt bine cu noua mea soție, mergem să ne plimbăm, mergem mai des la mare…”, a mărturisit Ilie Năstase.

Toți prietenii mei sunt îndrăgostiți de ea”

Ilie Năstase a făcut și o altă declarație surprinzătoare. Toți prietenii săi sunt… îndrăgostiți de Ioana, iar el a căpătat ”foarte multă încredere și liniște” de când este alături de ea.

”Încă nu am plecat în luna de miere. Să facem nunta întâi și după aceea. N-am făcut invitațiile pentru nuntă, nici nu o să fac. facem la mare, în costumație mai lejeră. Toți prietenii mei sunt îndrăgostiți de ea și o admiră foarte mult și asta îmi dă mie foarte multă încredere și liniște. A fost dragoste la prima vedere. Este o lady. Îmi dă liniște. Stăm foarte mult împreună și discutăm despre orice”, a declarat Ilie Năstase la Pro TV.