Radio Simplu

Bianca şi Roxana s-au demachiat, şi-au scos genele false şi extensiile şi au apărut 100% naturale în faţa telespectatorilor! Doamne, cum arată:

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! S-au demachiat, şi-au scos genele false şi extensiile şi au apărut AŞA în faţa telespectatorilor!

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei sunt două dintre cele mai îndrăgite concurente din casă. Bruneta a câştigat primul sezon al emisiunii, iar Roxi s-a clasat pe locul al doilea în preferinţele publicului.

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni că tinerele nu se agrează, ba chiar se urăsc de moarte, ar spune unii fani ai producţiei fenomen din România. Nu de puţine ori, protagonistele noastre şi-au spus cuvinte grele şi au recurs chiar şi la violenţa fizică pentru a-şi impune punctele de vedere.

Bineînţeles că au fost sancţionate conform regulamentului, dar nici măcar regulile stricte ale competiţiei nu le-au “convins” să se comporte mai frumos una cu cealaltă. În urmă cu puţin timp, războiul dintre ele s-a mutat şi în rândurile susţinătorilor celor două.

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! “Este un om bun, matur şi are nişte trăsături superbe”
Aceştia se ceartă din ce în ce mai des, fiecare tabără susţinând că favorita ei este cea mai frumoasă, interesantă şi inteligentă.

Recent, s-a dat o adevărată luptă pe tema “care dintre ele arată mai bine nemachiată”, fanii publicând poze cu Bianca şi Roxana naturale, fără niciun strop de machiaj pe chip. “Roxana e superbă! E cea mai frumoasă!”, a scris o admiratoare a şatenei.

“Roxana are un caracter atât de urât încât îi umbreşte toată frumuseţea. Bianca, în schimb, este un om bun, matur şi are nişte trăsături superbe”, a replicat o “bibişoară”.